info@persumer.com +31 6 426 75 770

the person
behind the consumer

Wat we doen Contact

Persumer hoofd

Waarom Persumer?

De mens bestaat uit heel verschillende gedragingen, zowel online als offline. Al deze gedragingen zijn tegenwoordig steeds meer en steeds beter meetbaar geworden. Wij bij Persumer geloven dat het verklaren van deze gedragingen de gedegen basis vormt tot de mogelijkheid tot het voorspellen en beïnvloeden van toekomstige gedragingen.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen bij je zoektocht naar de persoon achter de consument, twijfel dan geen moment en neem vrijblijvend contact met ons op.

De mogelijkheden

Psychologie

Psychologie

Door psychologische theorieën toe te passen op de gestelde vragen zorg je dat de basis waarop een theorie wordt gebouwd beter is. Want anders blijft het "garbage in = garbage out!"

Technologie

Technologie

Wij blijven kijken naar de technische en financiële mogelijkheden om tot het beste resultaat te komen, of dat nou via geoptimaliseerde zoekresultaten gaat of een zelflerend algoritme.

Onderzoek

Onderzoek

Met de gevestigde psychologische theorieën als basis, kijken we naar de mogelijkheid om onderzoek speciaal uit te voeren en zo een beter beeld te krijgen van uw klant.

Gamificatie

Gamificatie

Wanneer alles is vastgesteld, en de vraag is hoe het te implementeren is, wordt met een game designer gekeken naar de mogelijkheden om gamificatie toe te passen in uw geval.

Contact

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via een van onderstaande mogelijkheden.

Adres

Zaandijkstraat 8, Amsterdam. The Netherlands

Telefoon nummer

+31 6 426 75 770

Uw bericht is verstuurd